Mashable.am-ը գրում է.
Սխտորը կարող է բուժել տարբեր հիվանդություններ: Այն բնական հակաբիոտիկ է: Վարակներից ազատվելու համար անհրաժեշտ է ուտել սխտոր առավոտյան, երբ դեռ չեք նախաճաշել: Այն մաքրում է արյունը և բարելավում է օրգանների աշխատանքը: Եթե ունեք ստամոքսի հետ խնդիրներ, ապա անպայման պետք է ուտեք նախաճաշից առաջ սխտոր: Տիֆ, շաքարախտ և դեպրեսիան այլևս վտանգավոր չեն, եթե օգտագործում եք սխտոր: Եթե չեք ցանկանում, որպեսզի տհաճ հոտ գա, ապա ուղղակի սխտորի ատամիկները պետք է կուլ տալ՝ առանց ծամելու:
Բրոնխիտի ժամանակ հարկավոր է վերցնել 200 գրամ մանրեցված սխտոր, 700 գրամ շաքարավազ և մեկ լիտր ջուր: Հեղուկը պետք է խմել օրը 3 անգամ՝ ճաշի գդալով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել