Բաղադրությունը`

1 բ. ալյուր
2 ճ. գ. յուղ
200 գր. թել պանիր
1 բ. շաքարավազ
½ բ. ջուր
դարչին
չամիչ

Պատրաստման եղանակը`

1.Պատրաստել շաքարաջուր` եռացնելով շաքարավազն ու ջուրը:
2.Հալեցնել յուղը, ավելացնել ալյուրը և անընդհատ խառնել:
3.Լցնել թել-թել արած պանիրը, արագ-արագ խառնել, որպեսզի գնդիկներ չմնան: 
4.Լցնել շաքարաջուրը, եռացնել և անընդհատ խառնել, մինչև համասեռ զանգված դառնա:
5.Տաք վիճակում հարթեցնել ափսեի մեջ կամ առանձին գնդիկների վերածել, վրան լցնել չամիչ և դարչին:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել