Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր՝
250 մլ կաթ
10 գրամ դրոժ
100 գրամ շաքարավազ
100 գրամ սերուցքային կարագ
2 հատ ձու
400 գրամ ալյուր
Աղ
Միջուկ՝
500 գրամ կաթնաշոռ
100 գրամ թթվասեր
100 գրամ շաքարավազ
1 թեյի գդալ վանիլային շաքար
1 հատ ձու
Պատրաստման եղանակ՝
Կաթը տաքացնել, ավելացնել դրոժը և շաքարավազը։

Ավելացնել ալյուրը և խառնել։

Դնել տաք տեղ, մինչ խմորը կբարձրանա։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/02/14/recept/300770
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել