Նարինջը ոչ միայն հյութալի ու համեղ միրգ է, այլև վիտամին С-ի հարուստ աղբյուր: Մեր օրգանիզմն այդ վիտամինի կարիքն ունի հատկապես գրիպով ու մրսածությամբ հիվանդ ժամանակ:

Կոճապղպեղը դրական ազդեցություն է գործում մարսողական տրակտի վրա, ինչպես նաև չափազանց համեղ է դարձնում թեյը:

Իմունիտետի բարձրացման համար մի քիչ կոճապղպեղ ավելացրեք ձեր ամենօրյա սննդակարգում:

Նարնջի ու կոճապղպեղի համադրությունն առողջության հզոր լիցք է տալիս ամբողջ օրգանիզմին, ավելին՝ այն նաև շատ համեղ է:

1

Բաղադրությունը (2 չափաբաժին)

2 միջին չափի մաքրված նարինջ
1,25 սմ թարմ մաքրված կոճապղպեղ
1/4 ավոկադո
3 բաժակ հազարի հյութ
1 բաժակ նուշի կաթ կամ ցանկացած այլ ընկույզի հյութ
Սառույց

Ինչպես պատրաստել

Բաղադրիչները միասին հարել բլենդերում: Երկրորդ չափաբաժինը կարող եք ինչ-որ մեկին հյուրասիրել կամ պահել կոնտեյներում 24 ժամ:

Առողջ եղեք ;)

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել