Aroxj.am-ը գրում է․
Առողջ ապրելակերպի հետևորդները այժմ նոր կետ են ավելացրել իրենց ամենօրյա սննդացանկում՝ կարագով սուրճ: Այո՝ կարագով: Այս սուրճը անվանում են պոլեոտիկ: Այն «հայտնաբերել է» առողջ սննդի հանրահայտ ամերիկացի մասնագետ Դեյվ Ասպրեմը՝ իր տիբեթյան ճամփորդության ընթացքում:
Տիբեթում Ասպրեմը փորձել է տեղի ավանդական թեյը, որը պատրաստում են կարագով: Այնուհետև Ասպրեմը այս կարագը սկսել է օգտագործել տարբեր խմիչքների հետ՝ թեյ, սուրճ, հյութեր: Եվ հետազոտել է, թե որն, ինչպես է ազդում իր օրգանիզմի վրա:
Վերադառնալով հայրենիք, նա խորացրել ուսումնասիրությունը և արդյունքում հայտնաբերել, որ կարագով սուրճը՝ ոչ միայն թարմացնում է, այլ նաև նպաստում է ավելորդ ճարպերից ազատվելուն:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել