Life.panorama.am-ը գրում է․

Բաղադրամասեր`
250 մլ կաթ
10 գրամ դրոժ
100 գրամ շաքարավազ
100 գրամ սերուցքային կարագ
2 հատ ձու
450 գրամ ալյուր
Մի պտղունց աղ
Միջուկի համար`
500 գրամ կաթնաշոռ
100 գրամ թթվասեր
100 գրամ շաքարավազ
2 թեյի գդալ վանլային շաքար
1 հատ ձու
Խմորի պատրաստման եղանակ`
Կաթը եռացնել, ավելացնել մի թեյի գդալ շաքարավազ և դրոժ:
.jpg)
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/01/17/karkandak/285343
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել