Ladynews.am-ը գրում է․
Որպես սկարբի հիմք մենք պետք է օգտագործենք 100% բնական մթերք` նարնջի կեղևը:
Վերջինս պետք է չորացնել և աղալ սրճաղացով: Նարինջը մաշկին տալիս է թարմություն, բացում և երիտասարդացնում է այն, ինչպես նաև ունի հակացելյուլիտային ազդեցություն:
Պատրաստման համար անհրաժեշտ են.
Նարնջի չորացած կեղև,
ջուր (թթվասեր, սերուցք, կաթ),
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://ladynews.am/arm/news/5608/narnji-skrab-marmni-hamar
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



