1in.am–ը գրում է.

Ավստրալիայի Ադելաիդայի համալսարանից Մելանի Կիկոն պարզել է, որ բեղմնավորման հաջողությունը հաճախ կախված է ապագա մայրիկի սննդակարգից:
Վերլուծելով մինչև հղիությունը կանանց սննդակարգը՝ նա եկել է այն եզրահանգման, որ բրազիլական ընկույզը, կարմիր միսը, ձուկը և ծովամթերքները առկա են այն կանանց սննդակարգում, ովքեր բեղմնավորման հետ կապված խնդիրներ չեն ունեցել: Այս սննդամթերքները հարուստ են ոչ միայն սպիտակուցով, այլև սելենով, որն անհրաժեշտ է որոշ հորմոնների արտադրության համար:
Միայն սելենի բավարար քանակի դեպքում բեղմնավորված ձվաբջիջը կկարողանա կպնել արգանդի պատին և ակտիվորեն կիսվել, փոխանցում է Kedem-ը:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.1in.am/1491322.html
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



