Tert.am-ը գրում է.

Գիտնականները պնդում են, որ ձիթապտղի յուղի կիրառումը 6 շաբաթում վերացնում է սրտի կաթված ստանալու վտանգը, որի համար նրանք խորհուրդ են տալիս հացը ուտելուց առաջ թաթախել ձիթայուղի մեջ:

Ինչպես գրում է Daily Mail-ը` նոր իրականացված փորձերի արդյունքում պարզվել է, որ ձիթապտղի յուղի կանոնավոր օգտագործումը անհավատալիորեն բարելավում է օրգանիզմում կորոնալ շնչերակի հիվանդությունների (սրտի իշեմիկ հիվանդություն) հետ կապված քիմիական ազդակները:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել