1-2 ժամ–ջուր, թեյ, սուրճ, կակաո, մսաջուր, ձու (թույլ եփած), բրինձ, եփած գետի ձուկ։
2-3 ժամ–ձու (պինդ եփած), ձվածեղ, եփած ծովային ձուկ, եփած կարտոֆիլ, հաց։
3-4 ժամ– հավի և տավարի եփած միս, տարեկանի հաց, խնձոր, գազար, բազուկ, սպանախ, վարունգ, տապակած կարտոֆիլ, խոզապուխտ
4-5 ժամ–ընդեղեն (լոբի, ոլոռ), որսի միս, ծովատառեխ, տապակած միս
5-6 ժամ–սունկ, սալ
Աշխատեք չուտել քնելուց 3-4 ժամ առաջ։ Եթե կարողանաք զսպել ձեզ և չուտեք` քանի դեռ ստամոքսում մարսվող կերակուր կա, ապա կարող եք և՛ նիհարել, և՛ պահպանել առողջ աղեստամոքսային համակարգը։ Ժամանակի ընթացքում ստամոքսի ծավալը կփոքրանա, իսկ շատ ուտելու վատ սովորույթը` կվերանա։ Եվ ոչ մի էքստրեմալ միջոցներ անհրաժեշտ չեն այս արդյունքին հասնելու համար։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



