Բաղադրությունը (2 հոգու համար)

1 խոշոր խնձոր

1 բաժակ ջուր

1 բաժակ կաթ

1 թեյի գդալ դարչին

1 բաժակ վարսակի թեփ

կես բաժակ չամիչ

աղ ըստ ճաշակի

1 ճաշի գդալ մեղր

կարագ խնձորը տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

Խնձորի կեսը մանր կտրատում ենք, դրան ենք խառնում մյուս բաղադրիչները և թույլ կրակի վրա եփում ենք 4-5 րոպե, մեղրը և աղը վերջում ենք ավելացնում:


Առանձին թավայի մեջ տապակում ենք խնձորի մյուս կեսը և գեղեցիկ շարում շիլայի վրա։


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել