Բաղադրությունը (2 հոգու համար)
1 խոշոր խնձոր
1 բաժակ ջուր
1 բաժակ կաթ
1 թեյի գդալ դարչին
1 բաժակ վարսակի թեփ
կես բաժակ չամիչ
աղ ըստ ճաշակի
1 ճաշի գդալ մեղր
կարագ խնձորը տապակելու համար
Պատրաստման եղանակը
Խնձորի կեսը մանր կտրատում ենք, դրան ենք խառնում մյուս բաղադրիչները և թույլ կրակի վրա եփում ենք 4-5 րոպե, մեղրը և աղը վերջում ենք ավելացնում:


Առանձին թավայի մեջ տապակում ենք խնձորի մյուս կեսը և գեղեցիկ շարում շիլայի վրա։


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



