Բաղդրությունը

200 գրամ ալյուր

3 թեյի գդալ կոկոսի փաթիլներ 

1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ

3 թեյի գդալ շաքարավազ

0.5 թեյի գդալ սոդա

աղ

200 գր փափուկ կաթնաշոռ

40 գր կարագ

150-200 մլ կաթ 

2 ձու

2 բանան

թարմ մրգեր

Պատրաստման եղանակը

1. Լավ հարում ենք ալյուրը, կոկոսի փոշին ու փխրեցուցիչը, սոդան, աղը, շաքարավազը:

2. Կաթնաշոռը խառնում ենք հալված կարագին, կաթին և փվին:

3. Այս ամենը խառնում ենք ալյուրի զանգվածին և լավ հարում:

4. Տաքացնում  ենք թավան, հալեցնումմի փոքր կարագ և գդալով լցնում զանգվածը, տապակում մի քանի րոպե և մատուցում բանանով և  թարմ մրգերով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել