Բաղդրությունը
200 գրամ ալյուր
3 թեյի գդալ կոկոսի փաթիլներ
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
3 թեյի գդալ շաքարավազ
0.5 թեյի գդալ սոդա
աղ
200 գր փափուկ կաթնաշոռ
40 գր կարագ
150-200 մլ կաթ
2 ձու
2 բանան
թարմ մրգեր
Պատրաստման եղանակը
1. Լավ հարում ենք ալյուրը, կոկոսի փոշին ու փխրեցուցիչը, սոդան, աղը, շաքարավազը:

2. Կաթնաշոռը խառնում ենք հալված կարագին, կաթին և փվին:

3. Այս ամենը խառնում ենք ալյուրի զանգվածին և լավ հարում:

4. Տաքացնում ենք թավան, հալեցնումմի փոքր կարագ և գդալով լցնում զանգվածը, տապակում մի քանի րոպե և մատուցում բանանով և թարմ մրգերով:



Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել


