Newmag.am-ը գրում է.
Գետնանուշ
Պարունակում է շատ սպիտակուցներ: Օգտակար տարրերի պարունակությամբ առաջինն է ընկուզեղենի մեջ և կարող է հագեցնել քաղցը
Կանաչ աղցաններ
Ճաշից առաջ կանաչ աղցան կերեք: Դրանք շատ բջջանյութ են պարունակում, որը փակում է ախորժակը` իջեցնելով արյան մեջ գլյուկոզայի մակարդակը: Փորձված է՝ ճաշից առաջ կանաչ աղցան ուտող կանայք ճաշի միայն 80 տոկոսն են ուտում: Սա լավ տարբերակ է, եթե չեք ուզում հատուկ դիետա պահել, բայց ուզում եք քիչ ուտել:
Խնձոր
Այո, սովորական խնձորը նույնպես ախորժակ փակող մթերքների շարքում է: Այն նույնպես շատ բջջանյութ է պարունակում, ինչը դժվարամարս է: Եվ այն ժամանակը, որ ծախսվում է խնձորի բջջանյութը մարսելու վրա, անցնում է առանց ուտելու: Բացի այդ, խնձորը շատ «C» վիտամին է պարունակում և հակաբորբոքային հատկություն ունի:
Աբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ



