Բաղադրությունը (3 հոգու համար)
Երշիկ | 240 գ. |
Եգիպտացորենի ալյուր | 0.75 г. |
Արգանակ | 2.5 բաժակ |
Կոշտ պանիր | 1 բաժակ |
Համեմ | 0.25 բաժակ |
Կարմիր պղպեղ | 0.5 թեյի գդալ |
Աղ | |
Սև պղպեղ | |
ձու | 6 հատ |
Պատրաստման եղանակը
Կտրեք երշիկը և տապակեք
Տապակվելուց հետո հանեք և դրեք առանձին ափսեի մեջ: Այդ նույն թավայի մեջ լցրեք արգանակը և եռացրեք: Եռալուց հետո ավելացրեք եգիպտացորենի այլուրը և կարմիր պղպեղը, ամբողջ ընթացքում դանդաղ խառնելով:
Ավելացրեք քերած պանիրը, համեմը և տապակած երշիկի մի մասը
Հանեք կրակի վրայից, լցրեք ձուն, աղը, սև պղպեղն ու երշիկի մնացած մասը և նորից 5 րոպեով դրեք ջեռոց (200 աստիճան)
Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել