Բաղադրությունը (3 հոգու համար)


Երշիկ 240 գ.  
Եգիպտացորենի ալյուր       0.75 г.
Արգանակ 2.5 բաժակ
Կոշտ պանիր 1 բաժակ 
Համեմ 0.25 բաժակ 
Կարմիր պղպեղ 0.5 թեյի գդալ
Աղ
Սև պղպեղ
ձու 6 հատ

Պատրաստման եղանակը

Կտրեք երշիկը և տապակեք

Полента с яйцами и колбасой

Տապակվելուց հետո հանեք և դրեք առանձին ափսեի մեջ: Այդ նույն թավայի մեջ լցրեք արգանակը և եռացրեք: Եռալուց հետո ավելացրեք եգիպտացորենի այլուրը և կարմիր պղպեղը, ամբողջ ընթացքում դանդաղ խառնելով:

Полента с яйцами и колбасой

Полента с яйцами и колбасой

Ավելացրեք քերած պանիրը, համեմը և տապակած երշիկի մի մասը

Полента с яйцами и колбасой

Полента с яйцами и колбасой

Հանեք կրակի վրայից, լցրեք ձուն, աղը, սև պղպեղն ու երշիկի մնացած մասը և նորից 5 րոպեով դրեք ջեռոց (200 աստիճան)

Полента с яйцами и колбасой

Բարի ախորժակ :)

Полента с яйцами и колбасой

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել