Գեղեցիկ ձեւավորմամբ ուտեստներն առավել համեղ են թվումLife.panorama.am-ը գրում է.

Օքսֆորդի համալսարանի գիտնականները պարզել են, որ գեղեցիկ ձեւավորված ուտեստներն առավել համեղ են թվում, քան նույն բաղադրիչներից կազմված նման այլ կերակրատեսակներ:

Համապատասխան փորձին մասնակցել է 18-58 տարեկան 60 կամավոր: Վերջիններս միաձայն առավել համեղ են համարել գեղեցիկ ձեւավորված ուտեստները, ի տարբերություն նրանց, որոնք  ոչ մի ձեւավորում չեն ունեցել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել