Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Աղցան «Ելակ»

Բաղադրամասեր`
 
Հավի ֆիլե 200-300 գրամ
 
Շամինիոն-200 գրամ
 
Լոլիկ- 300 գրամ
 
Սոխ-1 հատ
 
Պանիր-150 գրա
 
Ձեթ
 
Մայոնեզ
 
Աղ
 
Վարունգ` զարդարելու համար
 
Պատրաստման եղանակ`
 
Սունկը կտրատել, տապակել,
 
 

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել