Life.panorama.am-ը գրում է.
Ինչպե՞ս ճիշտ սնվել օրվա ընթացքում և չգիրանալ:
Ակտիվությունը և մտավոր աշխատունակությունը պահպանելու համար պետք է ժամանակին սնվել: Բացի այդ, օրվա ընթացքում թեթև նախաճաշելը լավ միջոց է. այն թույլ է տալիս խուսափել ճաշին կամ ընթրիքին շատ ուտելուց:
Խորհուրդ է տրվում գրասենյակային թեթև նախաճաշը:
Նուշի, պնդուկի կամ ընկույզի մի քանի հատիկները կապահովվեն ձեզ անհրաժեշտ ճարպաթթուներով և հանքային նյութերով, ինչը կխթանի ստեղծագործական աշխատանքը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/06/25/breakfast/180777
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել