rsz_45353fgdfgdfAraratnews.am-ը գրում է.

Ֆիլիպինյան Davao ազգային պարկում բացվել է սրճարան, որտեղ հաճախորդներին առաջարկում են աղանդերի զարմանալի տեսականի՝ պատրաստված կոկորդիլոսի ձվից:

Սրճարանի սեփականատեր Բյանկա Դայզոնը պատմել է, որ ջրային սողունի ձվերի դեղնուցը կատարելապես համապատասխանում է պաղպաղակի բաղադրությանը: Այն հավի դեղնուցի համեմատ շատ ավելի փափուկ ու նրբահամ է դարձնում պաղպաղակի հումքը:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել