Araratnews.am-ը գրում է.
Ֆիլիպինյան Davao ազգային պարկում բացվել է սրճարան, որտեղ հաճախորդներին առաջարկում են աղանդերի զարմանալի տեսականի՝ պատրաստված կոկորդիլոսի ձվից:
Սրճարանի սեփականատեր Բյանկա Դայզոնը պատմել է, որ ջրային սողունի ձվերի դեղնուցը կատարելապես համապատասխանում է պաղպաղակի բաղադրությանը: Այն հավի դեղնուցի համեմատ շատ ավելի փափուկ ու նրբահամ է դարձնում պաղպաղակի հումքը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել