Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Բանջարեղենային աղցան` ելակով

Բաղադրություն`
 
Կաղամբ-ըստ ճաշակի
 
Համեմ-ըստ ճաշակի
Ելակ
 
ձեթ
 
սոյայի սոուս
 
աղ
 
Պատրատսման եղանակ`
Կտրատեք կաղամբը, աղով համեմեք և ճզմեք այնքան, որ լավ փափկի, ու լցրեք մատուցվող ամանի մեջ:
 
 
Այնուհետև կտրատեք ելակը և համեմը ու ավելացրեք կաղամբին:
 
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել