
Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրություն`
Կաղամբ-ըստ ճաշակի
Համեմ-ըստ ճաշակի
Ելակ
ձեթ
սոյայի սոուս
աղ
Պատրատսման եղանակ`
Կտրատեք կաղամբը, աղով համեմեք և ճզմեք այնքան, որ լավ փափկի, ու լցրեք մատուցվող ամանի մեջ:

Այնուհետև կտրատեք ելակը և համեմը ու ավելացրեք կաղամբին:
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/06/20/salad-1/177333
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել