Life.panorama.am-ը գրում է.
Կարմիր գինու պարբերաբար օգտագործումը ուժեղացնում է սիրտը և երկարացնում է կյանքը: Նրա հակաօքսիդանտային հատկությունները երկու անգամ նվազեցնում են կրկնակի ինֆարկտի ռիսկերը, իսկ ուղեղի կաթվածինը` 20%-ով:
Վերջին տանսամյակների ընթացքում անգլիացի բժիշկ Վիլյամ Քրին իր հիվանդներին խորհուրդ է տալիս խմել ոչ միայն հաբեր, այլև օրական երկու բաժակ գինի:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/06/19/wine/177047
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել