Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Սերուցքային պանիր-225 գրամ
Հարած սերուցք-470 մլ
Շաքարավազ-3/4 բաժակ
Մածուն-1/2 բաժակ
Վանիլին-1 թեյի գդալ
Դոնդող-85 գրամ
Նուշի փոշի-1 բաժակ
Կարագ-1 ճաշի գդալ
Շաքարավազ-1 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Նուշի փոշին, կարագը և շաքարավազը խառնել: Առանձին ափսեի մեջ հարել սերուցքային պանիրն ու մածունը, ապա ավելացնել շաքարավազն ու վանիլինինը, սերուցքը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/06/11/chees-cake/170978
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



