Life.panorama.am-ը գրում է.
Դիետոլոգները անվանել են այն մթերքները, որոնք չպետք է ուտել նախաճաշին: Ահա դրանք.
Բանանը պարունակում է մեծ քանակությամբ մագնիում, ինչը կարող է հանգեցնել սրտանոթային հիվանդությունների առաջացմանը:
Նարինջը կարող է ալերգիա և գաստրիտ առաջացնել:
Լոլիկը և արմավը պարունակում են մեծ քանակությամբ դաբաղող թթուներ և պեկտին, որը կարող է հանգեցնել ստամոքսի խոցի առաջացմանը:
Հում բանջարեղենը (կաղամբ, վարունգ) հակացուցված է նախաճաշին օգտագործել այն մարդկանց, ովքեր խնդիրներ ունեն աղեստամոքսային համակարգի հետ, քանի որ կարող են գրգռել ստամոքսի լորձը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/06/10/breakfast/170354
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



