Ո՞ր մքերքներն են հակացուցված ուտել նախաճաշինLife.panorama.am-ը գրում է.

Դիետոլոգները անվանել են այն մթերքները, որոնք չպետք է ուտել նախաճաշին: Ահա դրանք.

Բանանը պարունակում է մեծ քանակությամբ մագնիում, ինչը կարող է հանգեցնել սրտանոթային հիվանդությունների առաջացմանը:

Նարինջը կարող է ալերգիա և գաստրիտ առաջացնել:

Լոլիկը և արմավը պարունակում են մեծ քանակությամբ դաբաղող թթուներ և պեկտին, որը կարող է հանգեցնել ստամոքսի խոցի առաջացմանը:

Հում բանջարեղենը (կաղամբ, վարունգ) հակացուցված է նախաճաշին օգտագործել այն մարդկանց, ովքեր խնդիրներ ունեն աղեստամոքսային համակարգի հետ, քանի որ կարող են գրգռել ստամոքսի լորձը:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել