Բաղադրությունը`

28 գր օղի 

142 գր կամպարի

142 գր կիտրոնի հյութ

142 գր սովորական օշարակ

142 գր գրեյպֆրուտի հյութ

Մի փոքր շամպայն

 

Պատրաստման եղանակը`

Բոլոր բաղադրամասերը, բացի շամպայնից, խառնել սառույցով բաժակի մեջ: Թափահարեք ու լցրեք մատուցվող բաժակի մեջ, ավելացրեք մի փոքր շամպայն ու մատուցեք կիտրոնով:

 

 

 

 

Բաղադրությունը`

3 մաս Մերիլին Մոնրո ելակի օղի,

2 մաս հանքային ջուր,

Մի քանի գրամ գրենադին:

 

Պատրաստման եղանակը`

Օղին ու ջուրը խառնել: Մատուցելիս ավելացնել մի քանի գրամ գրենադին:
Մատուցել սառույցով ու բալով: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Բաղադրությունը`

85 գր նեկտարինի հյութ

57 գր շամպայն կամ գազավորված գինի

Դեղձի շերտեր՝ կոկտեյլի հետ մատուցելու համար:

Պատրաստման եղանակը`

Նեկտարինի հյութն ու շամպայնը կամ գինին խառնել սառույցի հետ ու մատուցել դեղձի շերտերի հետ:

 

 

 

 

 

 

 

Բաղադրությունը`

Թարմ համեմ,

28 գր սովորական օշարակ

21 գր կիտրոնի թարմ հյութ,

56 գր օղի,

3 կաթիլ կանաչ տաբասկո,

Վարունգի կլոր շերտ՝ մատուցելու համար: 

Պատրաստման եղանակը`

Մանր կտրատած համեմի տերևիկները խառնել օշարակի, կիտրոնի հյութի և օղու հետ, վերջում ավելացնել տաբասկոն ու մարտինիի բաժակով մատուցել վարունգի շերտով:

 

 

 

 

Իսկ կոկտեյլների անվանումները կարող եք առաջարկել ինքներդ` ստորև թողնելով ձեր մեկնաբանությունները:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել