Բաղադրությունը`
28 գր օղի
142 գր կամպարի
142 գր կիտրոնի հյութ
142 գր սովորական օշարակ
142 գր գրեյպֆրուտի հյութ
Մի փոքր շամպայն
Պատրաստման եղանակը`
Բոլոր բաղադրամասերը, բացի շամպայնից, խառնել սառույցով բաժակի մեջ: Թափահարեք ու լցրեք մատուցվող բաժակի մեջ, ավելացրեք մի փոքր շամպայն ու մատուցեք կիտրոնով:
Բաղադրությունը`
3 մաս Մերիլին Մոնրո ելակի օղի,
2 մաս հանքային ջուր,
Մի քանի գրամ գրենադին:
Պատրաստման եղանակը`
Օղին ու ջուրը խառնել: Մատուցելիս ավելացնել մի քանի գրամ գրենադին:
Մատուցել սառույցով ու բալով:
Բաղադրությունը`
85 գր նեկտարինի հյութ
57 գր շամպայն կամ գազավորված գինի
Դեղձի շերտեր՝ կոկտեյլի հետ մատուցելու համար:
Պատրաստման եղանակը`
Նեկտարինի հյութն ու շամպայնը կամ գինին խառնել սառույցի հետ ու մատուցել դեղձի շերտերի հետ:
Բաղադրությունը`
Թարմ համեմ,
28 գր սովորական օշարակ
21 գր կիտրոնի թարմ հյութ,
56 գր օղի,
3 կաթիլ կանաչ տաբասկո,
Վարունգի կլոր շերտ՝ մատուցելու համար:
Պատրաստման եղանակը`
Մանր կտրատած համեմի տերևիկները խառնել օշարակի, կիտրոնի հյութի և օղու հետ, վերջում ավելացնել տաբասկոն ու մարտինիի բաժակով մատուցել վարունգի շերտով:
Իսկ կոկտեյլների անվանումները կարող եք առաջարկել ինքներդ` ստորև թողնելով ձեր մեկնաբանությունները: