Life.panorama.am-ը գրում է.

Բիսկվիթի բաղադրությունը`
Ձու - 4 հատ
Շաքարավազ - 150 գրամ
Ալյուր - 150 գրամ
Օշարակի բաղադրությունը`
Շաքարավազ - 100 գրամ
Ջուր - 100 մլ.
Կրեմի բաղադրությունը`
Կաթնաշոռ - 300 գրամ
Ելակի յոգուրտ - 300 գրամ
Ժելատին - 15 գրամ
Շաքարի փոշի (կամ շաքարավազ) - 150 գրամ
Դոնդողի բաղադրությունը`
Ելակի դոնդող - 2 տոպրակ
Ելակ - 10 հատ
Պատրաստման եղանակը`
Ձուն հարել, ապա ավելացնել շաքարավազ, այնքան հարել, որ շաքարավազը լուծվի, ապա լցնել ալյուրը: Եփել 180C ջեռոցի մեջ 20-30 րոպե:


Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



