Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Կաթնաշոռով և ելակով տորթ

 

Բիսկվիթի բաղադրությունը`

Ձու - 4 հատ

Շաքարավազ - 150 գրամ

Ալյուր - 150 գրամ

Օշարակի բաղադրությունը`

Շաքարավազ - 100 գրամ

Ջուր - 100 մլ.

Կրեմի բաղադրությունը`

Կաթնաշոռ - 300 գրամ

Ելակի յոգուրտ - 300 գրամ

Ժելատին - 15 գրամ

Շաքարի փոշի (կամ շաքարավազ) - 150 գրամ

Դոնդողի բաղադրությունը`

Ելակի դոնդող - 2 տոպրակ

Ելակ - 10 հատ

Պատրաստման եղանակը`

Ձուն հարել, ապա ավելացնել շաքարավազ, այնքան հարել, որ շաքարավազը լուծվի, ապա լցնել ալյուրը: Եփել 180C ջեռոցի մեջ 20-30 րոպե:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել