Aravot.am-ը գրում է.
Բարեբախտաբար, վերջին շրջանում Հայաստանի սուպերմարկետներում կարելի է գտնել բանջարեղենի տեսականի, որոնց մասին նախկինում միայն խոհարարական ամսագրերից էինք տեղեկանում: Սակայն դրանցից շատերը ոչ միայն շատ համեղ են, այլեւ շատ օգտակար: Օրինակ՝ նեխուրի (քյարաուզի) արմատը: Այն շատ բուրումնավետ է եւ պարունակում է վիտամինների մեծ քանակ: Նեխուրի արմատով աղցանը եւ համեղ է, ե՛ւ գեղեցիկ: Հարմար է նաեւ պահքի շրջանում: Անհրաժեշտ մթերքները 1 գլուխ նեխուրի արմատ 2 խնձոր 2 գազար 1-2 ճաշի գդալ մեղր, 1 լիմոնի հյութ 0,5 բաժակ ձիթապտղի յուղ Չամիչ Ընկույզ Պատրաստման եղանակը Քերիչով անցկացնել մաքրած եւ լվացած նեխուրի արմատը, խնձորը, գազարը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://www.aravot.am/2014/03/29/445328/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել






