Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Լավաշ 25 սմ – 1 հատ
Բուսական յուղ
Հավի տապակած միս - 650 գրամ
Պանիր - 230 գրամ
Թարմ համեմ - 1փունջ
Կծու պղպեղ- 1/3 հատ
Աղ-ըստ ճաշակի
Աղացած սև պղպեղ-ըստ ճաշակի
Ձու - 2 հատ.
Կաթ - 1 բաժակ
Ալյուր - 1 բաժակ
Փխրեցուցիչ - 1 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Թավան բուսական յուղով պատել , ապա վրան դնել լավաշ և լավաշի վրա մի փոքր կարագ քսել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



