Tert.am-ը գրում է.
Թեքիլան օգտակար է առողջության համար: Նման եզրահանգման են եկել Մեքսիկայի գիտնականները: Այս մասին հաղորդում է Meddaily-ն՝ հղում կատարելով Fox News-ին:
Թեքիլայի հումք հանդիսացող ագավինայից ստացված բնական շաքարը պաշտպանում է անկանոն սննդակարգի և 2-րդ կարգի դիաբեդի հետևանքով առաջացող ճարպակալումից:
Գիտնականները լաբորատոր մկներին բաժանել են 7 խմբի: 1-ին խմբին տվել են սովորական ջուր, իսկ մնացածին՝ ջրի հետ խառնած ասպարտամ, գլյուկոզա, ֆրուկտոզա, սախարոզա, ագավինայի օշարակ կամ ագավինա:
Նյութն ամբողջությամբ՝ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://www.tert.am/am/news/2014/03/19/teqila-ogtakarutyun/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



