Life.panorama.am-ը գրում է

Բաղադրությունը`
Կարագ-400 գրամ
Ալյուր-2 բաժակ
Շաքարավազ -0,5 բաժակ
Խտացրած կաթ -2 բանկա
Կաթնային շոկոլադ - 300 գրամ
Պատրաստման եղանակը`
Կարագը բաժանել հավասար մասերի, 3 խորանարդիկ առանձնացնել կարամելի համար, ավելացնել ալյուր, շաքարավազ, կես գդալ աղ և այդ ամենը խառնել մինչև ստացվի միատարր զանգված: Այդ զանգվածը դնել 180 ջեռոցի մեջ 20 րոպե:
.jpg)
.jpg)
Կարամելի պատրաստի եղանակը`
3 կտոր կարագը և 2 բանկա խտացրած կաթը դնել մարմանդ կրակի վրա խառնել մինչև միատարր զանգված ստանալ, խտանա և գույնը մգանա, հանել կրակի վրայից (դա տևում է մոտավորապես 20 րոպե):
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/03/04/recept-twix/107483
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



