Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Խաշած ձու - 2 հատ
Ծովախեցգետնի ձողիկներ - 1 տուփ (200 գրամ)
Պանիր - 200 գրամ
Առանց կորիզի սալորաչիր - մոտ 0.5 բաժակ
Կարագ - 50 գրամ
Ընկույզ - 50 գրամ
Մայոնեզ - 6-8 ճաշի գդալ
Կանաչի` ձևավորման համար
Պատրաստման եղանակը՝
Սալորաչրի վրա տաք ջուր լցնել: Ապա մի քանի րոպե հետո հանել այն չորացնել և մեջտեղի մասում ճեղք անել ու կարագով մի փոքր տապակած ընկույզներ լցնել մեջը:
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Խաշած ձուն, ծովախեցգետնի ձողիկները, սառեցրած կարագը քերիչով անցկացնել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



