Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Աղցան «Սև մարգարիտ»

Բաղադրությունը՝

Խաշած ձու - 2 հատ

Ծովախեցգետնի ձողիկներ - 1 տուփ (200 գրամ)

Պանիր - 200 գրամ

Առանց կորիզի սալորաչիր - մոտ 0.5 բաժակ

Կարագ - 50 գրամ

Ընկույզ - 50 գրամ

Մայոնեզ - 6-8 ճաշի գդալ

Կանաչի` ձևավորման համար

Պատրաստման եղանակը՝

Սալորաչրի վրա տաք ջուր լցնել: Ապա մի քանի րոպե հետո  հանել այն չորացնել և մեջտեղի մասում ճեղք անել ու կարագով մի փոքր տապակած ընկույզներ լցնել մեջը:  

Խաշած ձուն, ծովախեցգետնի ձողիկները, սառեցրած կարագը  քերիչով անցկացնել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել