
Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Չաման -0.5 թեյի գդալ
Համեմ-0.5 թեյի գդալ
Չորացրած ուրց -1 թեյի գդալ
Չորացրած սուսամբար-1 թեյի գդալ
Պղպեղ-0.5 թեյի գդալ
Ձիթապտղի յուղ -2 ճաշի գդալ
Միջուկի համար`
Խոզի միս-200-250 գրամ
Սոխ-1 հատ
Տոմատի մածուկ
Մաղադանոս
Ցացիկի սոուսի բաղադրությունը`
Մածուն-200 գրամ
Վարունգ-1 հատ
Ձիթապտղի ձեթ-1 ճաշի գդալ
Սխտոր -1 պճեղ
Աղ
Սև աղացած պղպեղ
Պիտայի բաղադրությունը`
Տաք ջուր- 1/4 բաժակ
Ալյուր-3 բաժակ
Աղ-1 թեյի գդալ
Ձեթ-1 ճաշի գդալ
Շաքարավազ- 1 թեյի գդալ
Խմորիչ-1 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը`
Բոլոր համեմունքները ձեթով խառնել և այն լցնել կտրատած խոզի մսի վրա և դնել սառնարան 1-2 ժամ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/26/recept-giros/103556
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել