Բաղադրությունը (2 բաժնի համար)
ձու - 4 հատ
լոլիկ -200 գրամ
մացարելլա-120 գրամ
ռեհան-10 թերթիկ
կաթ -2 թեյի գդալ
կարագ -50 գրամ
աղ
Պատրաստման եղանակը
Պանիրը և լոլիկը մանր կտրատում ենք ջեռոցը դրվող ամանի մեջ, ավելացնում ռեհանի թերթիկները, ձուն, վրայից էլ լցնում կաթը և աղը: Ջեռոցում թողնում ենք 5-8 րոպե (200 աստիճան):



Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



