Բաղադրությունը (2 բաժնի համար)

ձու - 4 հատ

լոլիկ -200 գրամ

մացարելլա-120 գրամ

ռեհան-10 թերթիկ

կաթ -2 թեյի գդալ

կարագ -50 գրամ

աղ

Պատրաստման եղանակը

Պանիրը և լոլիկը մանր կտրատում ենք ջեռոցը դրվող ամանի մեջ, ավելացնում ռեհանի թերթիկները, ձուն, վրայից էլ լցնում կաթը և աղը: Ջեռոցում թողնում ենք 5-8 րոպե (200 աստիճան):

Капризе

Капризе

Капризе

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել