Բաղադրությունը
(6 հոգու համար)
չեդդեր պանիր - 480 գրամ
չիլի պղպեղ - 2 հատ
այլուր - 1 բաժակ
կաթ - 1 բաժակ
ձու - 2 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Քերած պանիրը լցրեք ջեռոց դնելու ամանի մեջ
2. Մանր կտրատեք չիլին և շաղ տվեք պանրի վրա
3. Հարեք ձուն և խառնեք ալյուրը
4. Լցրեք պանրի վրա, մի խառնեք
5. 30 րոպեով տեղափոխեք 180 աստիճան տաքացար ջեռոցը






Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



