Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Կաթնաշոռ - 500-600 գրամ
Կաթ - 1 բաժակ
Դեղձ (օշարակով պահածոյացված) - 600 գ
Շաքարավազ - 2-4 ճաշի գդալներ,
Ժելատին - 20-30 գրամ
Պատրաստման եղանակը՝
Դոնդողը ջրով կամ կաթով բացել, ապա դնել կրակի վրա, անընդհատ խառնել: Կաթնաշոռի կեսը լցնել բլենդերի մեջ, շաքարավազի կեսը լցնել վրան և հարել:
.jpg)
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/21/recept-blamaje/100374
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



