Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Բլանմանժե

Բաղադրությունը՝

Կաթնաշոռ - 500-600 գրամ

Կաթ - 1 բաժակ

Դեղձ (օշարակով պահածոյացված) - 600 գ

Շաքարավազ - 2-4 ճաշի գդալներ,

Ժելատին - 20-30 գրամ

Պատրաստման եղանակը՝

Դոնդողը ջրով կամ կաթով բացել, ապա դնել կրակի վրա, անընդհատ խառնել: Կաթնաշոռի կեսը լցնել բլենդերի մեջ, շաքարավազի կեսը լցնել վրան և հարել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել