1in.am-ը գրում է.

Մասաչուսեթսի տեխնոլոգիական ինստիտուտի մասնագետները գիրք են մշակել, որը իսկական հեղաշրջում է: Մարմնի վրա կրելով հատուկ սարք՝ կարելի է զգալ ճաշատեսակների հոտերը: Դա սենսորային նոր խթանիչ է, որը սննդի արտադրությունում նոր հնարավորություններ է բացում: 

Խոհարարական այսպիսի տեխնոլոգիաների շնորհիվ ընթերցողը ավելի լավ կընկալի այնպիսի արտահայտություններ, ինչպիսիք են «եփել մինչև հոտի զգալը» և «տապակել մինչև ոսկե-շագանակագույն դառնալը»: 

Տեխնոլոգիական գիրքը կարող է աշխատել ճապոնական Scentee սարքավորման հետ, որը մարդկանց հնարավորություն է տալիս սմարթֆոնի օգնությամբ զգալ հոտը: 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել