Armnewstv.am-ը գրում է.
Ոսկուց պատրաստված թեյը աճեցվում է Ցեյլոնում, այնուհետև ուղարկվում է Գերմանիա, որտեղ չորացված թերթիկները պատվում են ոսկով: Դրանից հետո թեյը տեղափոխում են Մարոկկո: Յուրաքանչյուր տերև ծածկված է 22 կարատանոց, դեղին ոսկու բարակ շերտով:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://www.armnewstv.am/1392286144
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



