Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս.  Տանձով և «Բորբոսով» պանրով աղցան

Բաղադրությունը՝

Տանձ-1 հատ

Մեղր-0.5  ճաշի գդալ

Կաղամբ-150 գրամ

Կիտրոն-05. հատ

Ընկույզ-50 գրամ

«Բորբոսով» պանիր (Ռոքվոր)-50 գրամ

Լցոնման համար՝

Մանանեխ-1 թեյի գդալ

Աղ-1 պտղունց

Ձեթ-2 ճաշի գդալ

Քացախ-5 մլ

Պատրաստման եղանակը՝

Ընկույզը կրակի վրա 5 րոպե բովել, ապա կրակի վրայից հանել և մեղր լցնել, անընդհատ խառնել և կրկին դնել կրակի վրա մի քանի րոպե, այդ ընթացքում մի փոքր ձեթ լցնել:

Առանձին մանանեխը, աղը, ձեթը, քացախը խառնել և այն հարել, որպեսզի մանանեխը լուծվի:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել