Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Տանձ-1 հատ
Մեղր-0.5 ճաշի գդալ
Կաղամբ-150 գրամ
Կիտրոն-05. հատ
Ընկույզ-50 գրամ
«Բորբոսով» պանիր (Ռոքվոր)-50 գրամ
Լցոնման համար՝
Մանանեխ-1 թեյի գդալ
Աղ-1 պտղունց
Ձեթ-2 ճաշի գդալ
Քացախ-5 մլ
Պատրաստման եղանակը՝
Ընկույզը կրակի վրա 5 րոպե բովել, ապա կրակի վրայից հանել և մեղր լցնել, անընդհատ խառնել և կրկին դնել կրակի վրա մի քանի րոպե, այդ ընթացքում մի փոքր ձեթ լցնել:
.jpg)
.jpg)
Առանձին մանանեխը, աղը, ձեթը, քացախը խառնել և այն հարել, որպեսզի մանանեխը լուծվի:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/13/recept/94402
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



