Բաղադրությունը (3 բաժնի համար)
շերտավոր խմոր -1 շերտ
սալորաչիր- 12 հատ
պանիր-100 գրամ
պատրաստման ժամանակը- 25 րոպե
Պատրաստման եղանակը
Սառած խմորը բացում ենք և բաժանում 12 հավասար մասերի
Ծայրին շարում ենք սալորաչիրը, ապա վրան լցնում քերած պանիրը
Փաթաթում ենք և 15- 20 րոպեով տեղադրում ջեռոցը (180-200 աստիճան տաքություն)
Եթե ուզում եք, որ կրուասանները կարմիր լինեն, վրան կարող եք նաև ձու քսել:
Ահա պատրաստեն են մեր ֆրանսիական պանրով և սալորաչրով կրուասանները, բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել