1in.am-ը գրում է.

Ճապոնացի ֆուդ-արթով հետաքրքրվող բլոգերների շրջանում նոր թրենդ է ի հայտ եկել` ուտեստները զարդարել գեղեցիկ գազանիկներով: Դրա հիմնական նյութը քերիչի միջոցով մանրացված դայկոն տեսակի բողկն է, որը թաթախում են ջրում, ապա դրանից հանում ավելորդ խոնավությունը: 

Դայկոնի զանգվածից խոհարարները պատրաստում են կատուներ, պանդաներ, արջուկներ, մուլտֆիլմերի հերոսներ և դրանք տեղադրում ապուրներում կամ բանջարեղեններից պատրաստված ուտեստների մեջ: Մատուցելուց առաջ գազանիկներին ներկում են սննդային ներկերով:

Այս մասին գրում է Kedem.ru-ն:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել