Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Ալյուր-1.400 գրամ
Ձիթապտղի յուղ-90մլ
Չոր սպիտակ գինի-200 մլ
Աղ-2 թեյի գդալ
Միջուկի բաղադրությունը`
Խաշած սպանախ-1 կգ
Իտալական պանիր ռիկոտա-1 կգ
Ձու-2 հատ
Գաուդա պանիր-300 գրամ
Պաքսիմատ-1 ճաշի գդալ
Աղ, պղպեղ-ըստ ճաշակի
Պատարստման եղանակը՝
Ալյուրը, աղը խառնել, ընթացքում ավելացնել ձիթապտղի յուղը, ապա գինի: Խմորը հունցել և բաժանել երկու մասին:
.jpg)
Խաշած, կտրատած սպանախը խառնել իտալական պանրի՝ ռիկոտայի հետ, ավցելացնել 1 հատ ձու, աղ, պղպեղ , իսկ հետո քերած գաուդա պանիր և այս ամենը լավ խառնել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/02/05/spanax/88111
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



