Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Սրճային լիկյոր

Բաղադրությունը՝

Եռացրած ջուր-450 մլ

Շաքարավազ-350 գրամ

Սուրճ-50 գրամ

Էթիլային սպիրտ 95%-300 մլ

Պատրաստման եղանակը՝

Սուրճ պատրաստել, ապա կաթսայի մեջ լցնել ջուր և շաքարավազ, դնել կրակի վրա մինչև եռա, այնքան մինչև շաքարավազը լուծվի:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել