Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը՝
Եռացրած ջուր-450 մլ
Շաքարավազ-350 գրամ
Սուրճ-50 գրամ
Էթիլային սպիրտ 95%-300 մլ
Պատրաստման եղանակը՝
Սուրճ պատրաստել, ապա կաթսայի մեջ լցնել ջուր և շաքարավազ, դնել կրակի վրա մինչև եռա, այնքան մինչև շաքարավազը լուծվի:
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/01/30/srjayin-likyor/84280
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել