1in.am-ը գրում է.

Բրիտանիայի դիետոլոգները եկել են այն եզրահանգման, որ նիհարելու համար ամենաարդյունավետ բանջարեղենը դդմիկն է: Իսկ եթե հաշվի առնենք դրա համային հատկությունները, ապա այն, անկասկած, առաջատար է հանդիսանում: 

Բրիտանացի գիտնականները մանրամասն ուսումնասիրել են տարբեր բանջարեղենների հատկանիշները և առանձնացրել են դդմիկը: Առաջին հերթին՝ դդմիկը շատ քիչ կալորիաներ է պարունակում (100 գրամում՝ ընդամենը 20 կկալ): Ընդ որում՝ դդմիկը հաջողությամբ ազատում է ավելորդ հեղուկից և ծանր մետաղներից: Բանջարեղենը ներծծում է նաև վատ խոլեստերինը և տոքսինները, գրում է Myjane-ը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել