1in.am-ը գրում է.
Բրիտանիայի դիետոլոգները եկել են այն եզրահանգման, որ նիհարելու համար ամենաարդյունավետ բանջարեղենը դդմիկն է: Իսկ եթե հաշվի առնենք դրա համային հատկությունները, ապա այն, անկասկած, առաջատար է հանդիսանում:
Բրիտանացի գիտնականները մանրամասն ուսումնասիրել են տարբեր բանջարեղենների հատկանիշները և առանձնացրել են դդմիկը: Առաջին հերթին՝ դդմիկը շատ քիչ կալորիաներ է պարունակում (100 գրամում՝ ընդամենը 20 կկալ): Ընդ որում՝ դդմիկը հաջողությամբ ազատում է ավելորդ հեղուկից և ծանր մետաղներից: Բանջարեղենը ներծծում է նաև վատ խոլեստերինը և տոքսինները, գրում է Myjane-ը:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.1in.am/arm/more_entertainment_245127.html
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



