Բաղադրությունը

մուգ ռոմ -1/4 բաժակ

յուղոտ սերուցք- 3/4 բաժակ

կաթ- 1/4 բաժակ

ձվի դեղնուց-5 հատ

շաքարավազ- 1/3 բաժակ

բանան - 2 հատ (հասած)

Պատրաստման եղանակը

Այս ամենը խառնել իրար, լավ հարել` մինչև համասեռ զանգված ստանալը և թխել ջեռոցում մոտ 15 րոպե՝ մինչև վրան կարմրավուն շերտ ստացվի: Բարի ախորժակ :)

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել