Բաղադրությունը
մուգ ռոմ -1/4 բաժակ
յուղոտ սերուցք- 3/4 բաժակ
կաթ- 1/4 բաժակ
ձվի դեղնուց-5 հատ
շաքարավազ- 1/3 բաժակ
բանան - 2 հատ (հասած)
Պատրաստման եղանակը
Այս ամենը խառնել իրար, լավ հարել` մինչև համասեռ զանգված ստանալը և թխել ջեռոցում մոտ 15 րոպե՝ մինչև վրան կարմրավուն շերտ ստացվի: Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել