Բաղադրությունը

Խմորի համար

խմորիչ -10 գրամ

2 թեյի գդալ շաքարավազ

1 թեյի գդալ աղ

250 գրամ տաք կաթ

6 ճաշի գդալ բուսայուղ

500 գրամ այկուր (ավելացնել դանդաղ, հնարավոր է այսքան հարկավոր չլինի`կախված խտությունից)

Միջուկի համար

1 փոքր չափսի կաղամբ

2-3 հատ սոխ

500 գրամ մսի խճողակ

աղ

պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Բարի ախորժակ կոկորդիլոսասեր ազգ իմ հայոց :)

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել