Բաղադրությունը
Խմորի համար
խմորիչ -10 գրամ
2 թեյի գդալ շաքարավազ
1 թեյի գդալ աղ
250 գրամ տաք կաթ
6 ճաշի գդալ բուսայուղ
500 գրամ այկուր (ավելացնել դանդաղ, հնարավոր է այսքան հարկավոր չլինի`կախված խտությունից)
Միջուկի համար
1 փոքր չափսի կաղամբ
2-3 հատ սոխ
500 գրամ մսի խճողակ
աղ
պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Բարի ախորժակ կոկորդիլոսասեր ազգ իմ հայոց :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել