Банановые оладьи на молокеԱնհրաժեշտ է`

2 բանան

1 հավկիթ

¼ բաժակ կաթ

1 բաժակ շաքարավազ

½ բաժակ ալյուր

2 ճաշի գդալ բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակը`

1. Խառնեք և հարեք բանանը, հավկիթը, կաթն ու շաքարավազը մինչև միասեռ զանգված ստացվի: Ավելացրեք ալյուր և արագ խառնեք, բայց որպեսզի չստացվի միասեռ զանգված:

2. Ստացված զանգվածը գդալ առ գդալ լցրեք բուսական յուղոտ տաքացրած թավայի մեջ և տապակեք երկու կողմից:

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել