Բաղադրությունը

4 կտոր բեկոն

4-6 ձու

2 կտոր հաց

կարագ

թարմ բանջարեղեն ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Թավայի մեջ հալեցնում ու տաքացնում ենք կարագը, 2 կողմից կարմրացնում ենք բեկոնը, հետո նույն կարագի մեջ ձվից պատրաստում ենք ակնիկ (глазунья): Հացից տոստ ենք պատրաստում և նախաճաշը պատրաստ է: Բարի ախորժակ :)

Лёгкий английский завтрак

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել