Բաղադրությունը
4 կտոր բեկոն
4-6 ձու
2 կտոր հաց
կարագ
թարմ բանջարեղեն ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Թավայի մեջ հալեցնում ու տաքացնում ենք կարագը, 2 կողմից կարմրացնում ենք բեկոնը, հետո նույն կարագի մեջ ձվից պատրաստում ենք ակնիկ (глазунья): Հացից տոստ ենք պատրաստում և նախաճաշը պատրաստ է: Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել