Բաղադրությունը
հավի կրծքամիս -300 գրամ
պահածոյացված կամ թարմ անանաս -200 գրամ
չորահաց -100 գրամ
պանիր -200 գրամ
բուսայուղ
աղ
մայոնեզ կամ թթվասեր` ըստ նախընտրության
Պատրաստման եղանակը
Մանր կտրատում ենք հավի կրծքամիսը և տապակում մինչև կարմրավուն երանգ ստանալը:
Այնուհետև կտրատում ենք անանասը և քերում պանիրը:
Թավայի մեջ մի փոքր կարմրացնում ենք չորահացերը և բոլոր բաղադրիչները խառնում իրար
Հ.Գ.Եթե չեք սիրում անանաս, կարող եք նաև չօգտագործել, բայց այդ դեպքում պանիրը պետք է ոչ թե քերիչով անցկացնել այլ մանր խորանարդիկներով կտրատել:
Աղցանը կարող եք մատուցել գեղեցիկ անանասի տեսքով`
Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել