Բաղադրիչները

հաց-4 շերտ,
պանիր «Չեդդեր»-100 գ,
ապուխտ-120 գ,
մանանեխ-2 ճ. գդ.,
ձու-1 հատ կամ  2 սպիտակուց,
կաթ-1/4 բաժակ,
աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Հացին մանանեխ քսել (եթե չեք սիրում, փոխարինեք մայոնեզով): Վրան դնել ապուխտի և պանրի բարակ շերտ, վրան ծածկել ևս մեկ շերտ հացով: Ձուն կաթի հետ հարել: Սենդվիչը մտցնել ձվի մեջ, մի քիչ թողնել, որ զանգվածը ներծծվի: Յուղած տապակի մեջ շարել և թխել 3-5 րոպե «ամեն կողմից»` շուռ տալով: Սենդվիչները եռանկյունաձև կտրել, անմիջապես մատուցել: Կարելի է ցանկացած պանիր վերցնել:

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо

яйцо

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо

сэндвич Монте Кристо

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել