Բաղադրությունը՝
- Նրբերշիկ- 6 հատ
- Բարակ լավաշ – 1 հատ
- Չոր պանիր – 50գր
- Միջին չափի կարտոֆիլ 4 հատ
- Աղ
- Սև մանր պղպեղ
- Կարագ – 30 գր
- Բուսայուղ տապակելու համար:
Պատրաստման եղանակը՝
- Կարտոֆիլը մաքրել, եփել և պյուրե պատրաստել:
- Պյուրեի մեջ ավելացնել կարագը, սև պղպեղը և լավ խառնել:
- Լավաշը ուղղանկյունաձև կտրատել, նրբերշիկի լայնությամբ և 12-14 սմ երկարությամբ:
- Ամեն լավաշի վրա մի քիչ պյուրե դնել, գդալի օգնությամբ այն տարածել լավաշի ամբողջ մակերեսի վրայով, ոչ հաստ շերտով:
- Մանր քերիչով պանիրը քերել:
- Կարտոֆիլի վրա լցնել պանիրը և եզրին դնել նրբերշիկը:
- Լավաշը ռուլետի նման փաթաթել:
- Ռուլետները տապակել բուսայուղի մեջ բոլոր կողմերից:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել