Բաղադրությունը

2 բաժակ ալյուր

1/2 բաժակ շաքարավազ

1/2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ

180 գրամ կարագ

մեկ պտղունց աղ

վանիլին

2 տուփ  սպիտակ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

Ամեն ինչը խառնում ենք իրար և լավ հարում: Պատրաստի խմորը բացում ենք այնպես, որ ստանանք 4մմ հաստությամբ շերտ: Ֆորմայով կտրում ենք և 10-15 րոպեով դնում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:

Այդ ընթացքում հալեցնում ենք սպիտակ շոկոլադը

Կարող եք նաև զարդարել այլ մանրեցրած  քաղցրեղենով:

Անցկացնում ենք թելը և գրում մեր մաղթանքը


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել