Բաղադրությունը
2 բաժակ ալյուր
1/2 բաժակ շաքարավազ
1/2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
180 գրամ կարագ
մեկ պտղունց աղ
վանիլին
2 տուփ սպիտակ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը
Ամեն ինչը խառնում ենք իրար և լավ հարում: Պատրաստի խմորը բացում ենք այնպես, որ ստանանք 4մմ հաստությամբ շերտ: Ֆորմայով կտրում ենք և 10-15 րոպեով դնում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը:
Այդ ընթացքում հալեցնում ենք սպիտակ շոկոլադը
Կարող եք նաև զարդարել այլ մանրեցրած քաղցրեղենով:
Անցկացնում ենք թելը և գրում մեր մաղթանքը
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել