Անհրաժեշտ է`
500 գ շաքարի փոշի
375 մլ թարմ մաթ
40 գ կարագ
Պատրաստման եղանակը`
1. Վերցնում ենք բարձր պատերով կաթսա, լցնում կաթը, ավելացնում կարագն ու շաքարի փոշին:
2. Դնում ենք մարմանդ կրակի վրա և խառնում, մինչև կարագը և շաքարը չլուծվեն: Դրանից հետո կրակը մի-փոքր ավելացնում ենք և հասցնում եռման, եռալուց հետո կրկին խառնում ենք 10 րոպե շարունակ:
3. Լցնում ենք տարրայի մեջ, սպասում մինչև սառչի, իսկ ավելի լավ կլինի, որ ողջ գիշեր թողնենք սառնարանում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել