Անհրաժեշտ է`

500 գ շաքարի փոշի

375 մլ թարմ մաթ

40 գ կարագ

Պատրաստման եղանակը`

1. Վերցնում ենք բարձր պատերով կաթսա, լցնում կաթը, ավելացնում կարագն ու շաքարի փոշին:

2. Դնում ենք մարմանդ կրակի վրա և խառնում, մինչև կարագը և շաքարը չլուծվեն: Դրանից հետո կրակը մի-փոքր ավելացնում ենք և հասցնում եռման, եռալուց հետո կրկին խառնում ենք 10 րոպե շարունակ:

3. Լցնում ենք տարրայի մեջ, սպասում մինչև սառչի, իսկ ավելի լավ կլինի, որ ողջ գիշեր թողնենք սառնարանում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել